Doresti sa iti imbunatatesti tehnicile in bucatarie si sa iti impresionezi prietenii si familia cu o gama larga de preparate din bucataria internationala?

Acest atelier este recomandat celor care gatesc din pasiune si isi propune sa genereze in primul rand satisfactie personala si o modalitate excelenta de a petrecere timpul liber.

Porneste alaturi de Chef Robert intr-o calatorie a gusturilor, a simturilor si a traditiilor, unde reusitele culinare se vor impleti armonios cu pasiunea pentru gastronomie. Invata tehnici speciale care vor transforma orice incercare culinara intr-un succes!

Vei calatori, prin intermediul simturilor, in cele mai indepartate colturi ale pamantului, vei descoperi traditii, dar vei invata si cele mai noi tehnici ale bucatariei moderne!

Ateliere de gătit

Atelierele noastre de gătit sunt concepute pentru a aduce ceva nou in viața Dvs. Dezvoltam creativitatea si gusturile rafinamente a preparatelor. Pregătitul mâncării se poate transforma intr-o adevărată pasiune și dezvoltă multe abilități noi.